2 månader!

Två månader har gått sedan den 24 mars. Det är ett datum som från och med i år innebär något alldeles speciellt. Den 24 mars är en dag som jag kommer att fira så länge jag lever. Det är dagen då tre blev fyra, det är älskade Oskars födelsedag. Idag är vår lille prins hela två månader!

Tänk så lite, men ändå så mycket, man kan när man är två månader. Man är stark i nacken och kan hålla huvudet själv, man kan med blicken följa allt spännande som händer runt omkring, man kan suga på sina fingrar, man kan bjuda på fantastiska leenden som får mamma att smälta, och man kan sova sju- åtta timmar i ett sträck, och det i egen säng!

Alldeles intill vår säng sover Oskar i en liten bebissäng som min farfar har tillverkat. Sängen gjordes till min äldsta faster när hon föddes 1945. Sedan dess har många små barn sovit i den. Bl.a. min pappa, jag själv, mina bröder, och Selma. Nu är det tredje generationen som sover i den. Jag som gillar gamla ting med historia tycker att det är jättekul att den här sängen följer med i släkten och fortsätter att användas. Hoppas att även nästa generation bebisar får sova i den.

DSC_5252

Här sover man gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.