Bloggen 2 år

Idag firar jag 2-års jubileum som ”bloggerska” :-). För två år sedan var jag mammaledig med en nyfödd liten Oskar. För att hålla mig vaken under de täta och ganska långdragna nattamningarna började jag läsa bloggar på mobilen. Jag blev inspirerad av alla bra elektroniska dagböcker som både kända och okända delar med sig av. Snart föddes tanken på att få ge utlopp för min egen kreativitet på samma sätt.

Som det står i bloggens presentation så var min förhoppning, och är fortfarande, att kunna skriva lite om varje; vardagslivet, barn, mat, trädgård, böcker, och även en del läkemedelsrelaterade inlägg. Men hösten 2014 diagnostiserades Oskar (då 1½år) med autism och bloggen handlar därför också mycket om autism och vår vardag kring denna funktionsnedsättning.

Jag tycker fortfarande att det är väldigt kul, utmanande och kreativt att skriva, och nu har det också blivit ett sätt att bearbeta det vi går igenom och den oro jag känner.

Jag verkar ha fått en trogen liten skara av läsare som följer vår vardag. Men det verkar även som en del halkar in på min blogg när de letar information kring läkemedel. Mitt mest visade inlägg är det jag skrev om Nezeril; om att detta receptfria läkemedels lägsta styrka mot förkylningsnästäppa hos små barn försvinner. Det inlägget har visats drygt 3 300 gånger sedan jag publicerade det  i oktober 2013.

Bloggens topp 3:

1. Nezeril till små barn försvinner

2. Mång myter kring förkylning

3. Hur förvarar du dina läkemedel?

Annons

2 reaktioner på ”Bloggen 2 år

  1. Jag läser ofta det du skriver. Du uttrycker dig språkligt väldigt väl. Alltid intressant att läsa dina inlägg! Tack för att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.