Selma blev förband till Hasse

DSC08155 (640x425)

Vilken kväll det blev igår! Hedbergs bil (Ford) i Malmö arrangerar festligheter hela helgen och igår bjöd de på grillat, karuseller och uppträde av Hasse Andersson. Vi hade inga större förväntningar när vi åkte dit. Vi tänkte att det säkert skulle vara massor med folk, långa köer till karusellerna, och att få någon mat räknade vi inte med. Men kvällen kunde inte blivit bättre. Precis när vi var på väg in på området så parkerade Hasse sin bil alldeles intill där vi gick. Selma var snabb med att gå fram till Hasse och fick en kram i farten innan han skyndade in på området.

DSC08150 (640x425)DSC08153 (640x425)Selma & Hasse!

När vi hade testat en av karusellerna och även ätit lite mat så drog det ihop sig för Hasses uppträdande. Selma var snabb och sprang fram och ställde sig längst fram vid scenen. Då platserna längst fram var ämnade för barnen så ställde jag mig snett bakom scenen där jag kunde se Selma och ha lite koll på var hon befann sig. Innan det var dags för Hasse att inta scenen var där en konferencier som pratade lite med barnen och höll igång publiken. Jag stod i egna tankar och noterade inte riktigt vad som sades från scenen. Men tydligen hade konferencieren frågat om där var något barn som ville komma upp på scenen och sjunga eller berätta en rolig historia eller nåt. För rätt var det var så stod Selma på scenen och började sjunga ”Elsa sången” från filmen Frost på sin egen mer eller mindre hemmasnickrade engelska. Så förvånad och stolt jag blev över vår modiga och duktiga tjej! Kolla in filmklippet på hennes fina framträdande:

https://youtu.be/gXiMVnOQ_-4

DSC08184 (640x425)DSC08194 (640x425)DSC08209 (640x425)DSC08199 (640x425)Enligt arrangörerna var där ca 800 personer i publiken som fick lyssna på både Selma och Hasse!    

2 reaktioner på ”Selma blev förband till Hasse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.