Firat finaste fyraåringen

      

Vi firade våra goa lille kille igår tillsammans med släkten. Det blev ett trevlig kalas, och huvudpersonen själv var nöjd och glad hela kvällen. Oskar tyckte verkligen det var kul med alla paket. Även om han inte öppnade presenterna själv så visade han tydligt att han ville se vad som fanns i. Det är första födelsedagen som han visat intresse för själva paketöppningen. Ett stort och roligt framsteg tycker jag!

Oskar överöstes med fina presenter. Här är bara några av alla fina födelsedagsgåvor.

Jag har för länge sedan insett mina begränsningar när det gäller att fixa tjusiga födelsedagsmiddagar. Därför satsade vi på en enkel lösning. Det blev smörgåstårta från bageriet runt knuten, och sedan köpekakor till kaffet. Dock är Selma väldigt förtjust i att baka, så självklart fick hon styra tårtbaket. Vi bakade chokladrulltårtor som vi fyllde med bär och hallonmouse, och sedan konstruerade vi ett tåg av dem.

Smörgåstårta är en av få bjudrätter som Oskar tycker om. Så det passade ju faktiskt ganska bra att bjuda på det även av den anledningen.

Oskar älskar att gunga. Babygungan som vi haft i trädgården har några år på nacken och var inte så fin längre. Dessutom så började den bli för liten för Oskar och svår att komma i och ur. Men eftersom han har lite svårt att hålla balansen på en vanlig gunga så ordnade mormor och morfar en specialmodifierad gunga till Oskar. Toppen! Idag har det gungats i det fina vädret.

 Glad 4-åring i sin nya gunga.

En reaktion på ”Firat finaste fyraåringen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.