Bonbon-land

Efter simskola och en snabb lunch begav vi oss iväg på en spontan tripp till Danmark igår. Det blev en rolig eftermiddag på Bonbon-land där vi åkte karuseller tillsammans. Där fanns massor med saker att göra, men eftersom vi bara hade en halv dag på oss så siktade vi in oss på karusellerna. Kommer vi tillbaka någon annan gång får vi prova vattenlandet, lekplatserna, trampbåtarna och bion.

Selma är som alltid väldigt tålmodig och skötsam när vi är iväg. Även Oskar imponerade stort igår när han utan problem stod 15-20 minuter i kö till en del av attraktionerna. Han gillade attraktionerna som hade med vatten att göra. Vi åkte en båt som gled igenom jordens världsdelar och vi åkte i ett stort däck genom små forsar och vattenfall. Men allra mest gillade Oskar den lilla bläckfisken vars armar sträkte sig ner i vattnet och man åkte lungt runt, runt. Den åkte han fem gånger och som tur var, var kön minimal. Selma som gillar fart och fläkt fick välja några mer fartfyllda karuseller också, men de mest extrema sparade vi till en annan gång.

Det var lite synd att åkattraktionerna stängde redan klockan 18 och parken klockan 19. När karusellerna stannat passade vi på att fylla magarna med lite mat och glass innan vi körde hemåt. Vi var alla nöjda med den roliga eftermiddagen. Jag blir så glad när vi kan göra saker tillsammans hela familjen och alla är nöjda och har kul. Vi vet ju aldrig hur Oskar kommer reagera när vi ger oss iväg på nya små äventyr. Men jag är säker på att även han var väldigt nöjd med eftermiddagen igår.

En reaktion på ”Bonbon-land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.