Oskar ville hälsa på mormor och morfar

Igår gjorde jag iordning några nya bilder till Oskar som jag satte upp på kylskåpet. Det är alltid lika spänannde att se vilka bilder han fastnar för. Oskar tittade noga på alla bilder och sedan tog han bilden på mormor och morfar, tog mig i handen och ledde mig mot ytterdörren. Det var väldigt tydligt att han ville åka och hälsa på mormor och morfar. Eftersom mormor och morfar bor 10 mil bort är det inget vi gör spontant, så jag försökte förklara så tydligt jag kunde att jag förstod vad han ville men att vi får göra det en annan gång. Jag satte tillbaka bilden på kylskåpet och det tog inte lång tid förrän Oskar upprepade proceduren igen. Oskar gav sig inte, och till slut ringde jag till mamma och pappa och berättade om situationen. Självklart fick Oskar komma och hälsa på, så idag körde vi upp till Vejbstrand. Oskar var direkt med på noterna när jag visade honom bilden i förmiddags. När vi körde på E6:an var vi tvugna att göra en liten avvikelse från rutten p.g.a. vägarbete. Oskar började protestera direkt när han märkte att vi avvek från den vanliga vägen. Han har verkligen koll han!

Det blev en mysig dag hemma hos mamma och pappa/mormor och morfar. Vi var ute i trädgården en hel del, och så gick vi till min gamla skola. Barnen kunde nästan inte få nog av att leka på skolgården. Mycket är ändrat sedan jag började 1:an för snart 30 år sedan, men fåren står kvar där de alltid har stått.

Selma stortrivs på sin skola och tycker det är jättekul att ha börjat 1:an. I veckan som gick hade hon sin första riktiga läxa. Selma vaknar tidigt varje morgon, ivrig att få komma iväg till skolan. Imorgon bitti kommer jag följa henne dit, för att sedan gå vidare till min egen skola. Nu drar termin 4 på läkarprogrammet igång. Jag är också ivrig att få sätta igång igen efter sommarlovet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.