Redo för en ny termin

Den nya namnskylten har kommit, ett par bekväma skor är inhandlade och jag har börjat ”tjuvläsa” i den 1000 sidor tjocka internmedicinboken. Efter ett långt härligt sommarlov är jag mer än redo att påbörja sjätte terminen på läkarutbildningen. På måndag är det äntligen dags! Först blir det två veckors introduktion med föreläsningar och färdighetsträning, sedan väntar fyra veckors praktik på vårdavdelning. Vilken avdelning jag hamnar på vet jag inte ännu, men var det än blir så kommer det bli väldigt spännande!

Annons

2 reaktioner på ”Redo för en ny termin

  1. Hej!
   Jag får tillgodoräkna mig mitt examensarbete/magisteruppsats från apotekarprogrammet, vilket gör att jag kan hoppa över termin 10 på läkarprogrammet. Annars har jag inte fått tillgodoräkna mig särskilt mycket, bara en laboration under cellbiologikursen (termin 1) och några uppgifter på grundkursens tenta om farmakologi och statistik (termin 1).
   På läkarprogrammet läser man ingen separat farmakologikurs, utan farmakologiundervisningen bakas in i många olika kurser. Så därför är det svårt/omöjligt att tillgodoräkna sig det. Men jag har ju så klart stor nytta av det jag läst tidigare, trots att jag inte kan tillgodoräkna mig det.
   Mvh Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.