Kalas i Tomelilla och övernattning utanför Sölvesborg

I söndags firade vi barnens kusin som fyllt 9 år. Det var en trevlig eftermiddag och barnen hade kul tillsammans i den lilla poolen. Tjejkusinerna var likadant klädda i kläder som Selma valt i Turkiet. Selma är väldigt förtjust i det 80-tals inspirerade modet med neonfärger, fransar och tröjor instoppade i byxorna. Jag och maken som båda är uppväxta på 80-talet vet inte om vi ska skratta eller gråta. 🙂

  

 

När kalaset var slut styrde vi kosan mot Blekinge. Vi besökte min moster Lena och hennes man i deras sommarstuga i Sandviken, strax utanför Sölvesborg. Vi bjöds på grillat och satt och pratade i uterummet hela kvällen tills det blev dags att sova. Selma och Roger tältade i trädgården medans jag och Oskar valde att sova i gästrummet.

På morgonen, innan frukost, var det dags för morgondopp för de som var badsugna. Det 17-gradiga vattnet lockade dock inte mig, så jag höll mig på bryggan.

  

Efter frukost kom min kusin Anna med familj och hälsade på. Tre små charmtroll, alla under tre år, såg till att det blev full rulle och mycket lek och bus. Selma blev väldigt omtyckt av de små och hade fullt upp med att leka. Efter massa lek och bus blev det dags för lunch och sedan ytterligare ett dopp i havet.

 

Vi avslutade eftermiddagen med ett besök i Sölvesborg där vi åt glass. Det var nog de största glassar vi ätit. Jag beställde två kulor glass och fick fem! Selma beställde en bägare med två kulor som var så stora att de höll på att ramla ut så vi fick snabbt be om en extra bägare för att fånga upp den glass som inte fick plats. Med magarna fulla av glass tackade vi för ett trevlig dygn med släkten och körde hem till Malmö igen.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.