Ny helgrätt

Igår testade jag att laga en ny festlig rätt med fläskfilé toppad med ett täcke av grillad paprika, färsk basilika, hackad vitlök, cashewnötter och mozzarellaost. Det blev riktigt gott! Till köttet serverades potatisgratäng, sallad och en sås gjord på sky och crème fraiche. För en gångs skull lyxade jag till det med färsk svensk fläskfilé, annars blir det mest vakuumförpackad fläskytterfilé vilket är ett utmärkt, lite prisvänligare alternativ.

DSC04607DSC04623

Inspirationen till rätten hittade jag på ”matplatsen”.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.