Jobb igen

Nu börjar vardagen infinna sig så sakteligen. Min semester tog slut igår, så idag var det dags att börja jobba igen. Nu jobbar jag 80% under fyra veckor innan universitetsstudierna börjar, och då blir det 50% som tidigare. Barnens sommarlov har blivit förlängt lite grann så de är lediga tillsammans med maken medans jag jobbar. Så riktigt vardag blir det inte än på ett tag.

Semestern avslutades med fullspäckat schema. I onsdags kom svärföräldrarna och hälsade på och vi åt lunch tillsammans efter Selmas simskola. Det var en fin eftermiddag och vi kunde sitta ute och fika samt gå en liten promenad i koloniområdet här intill utan att bli blöta av de annars så vanliga eftermiddagsskurarna.

Efter simskolan i torsdags körde vi till Röstånga camping där vi provade på campinglivet för en eftermiddag och hälsade på svågern med familj. Det blev en blandning av sol, regn, bad, grillning, lek, skratt och några mindre utmaningar i form av envis Oskar och en liten toalettolycka m.m. En eftermiddag/kväll på campingplats är fullt tillräckligt för mig i det svenska sommarvädret. Sedan är det skönt att få komma hem och ta på sig rena, torra och varma kläder. Barnen verkade dock trivas väldigt bra på campingen som hade mycket att erbjuda. Fast Oskar höll sig allra helst inne i husbilen.

I fredags morse steg jag och barnen upp tidigt och begav oss norrut mot ett av sommarens största äventyr. Det blev ett par väldigt roliga dagar tillsamman med mamma och pappa på Kolmården. (Mer om det kommer snart.)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.