Lite som Emils mamma

Minns ni mor Alma i Katthult, Emils mamma? Hon skrev om Emil i sina blå anteckningsböcker. Jag har också anteckningsböcker som jag skriver i. Fast som tur är så behöver jag inte skriva om några hyss, så som Emils mamma gjorde. Men jag försöker att komma ihåg att skriva ner speciella saker som vi gör med barnen, viktiga milstolpar i barnens utveckling och roliga saker dom säger och gör m.m.

Idag har jag haft framme böckerna och nertecknat att Oskar har skrattat för första gången. Tidigare har han gett oss dom mest fantastiska leenden, men nu bjuder han även på riktiga skratt. I Selmas bok har jag skrivit att hon i lördags smakade på sockervadd för första gången, sådan som Hello Kitty äter i filmen. Jag har också skrivit ner hur duktig hon var på 2½-årskontrollen för ett par veckor sedan.

Mina anteckningsböcker är fulla av minnen. Jag började skriva i dom så fort att jag visste att jag var gravid. En dag ska jag överlämna dom till barnen, kanske i samband med studentexamen, bröllop, när de får egna barn, eller vid något annat passande tillfälle…

IMG_2627

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.