Legoland

Vi har haft en härlig helg i danska Billund och njutit av roliga karuseller, trevligt sällskap, glada barn, mysiga miljöer och strålande sol på Legoland. Med andra ord; vi har verkligen ”hygget oss”, som man säger i Danmark. Till skillnad från vår tur till Jylland för drygt tre år sedan gick allt helt enligt plan den här gången.

Legoland är verkligen ett paradis för barnfamiljer, väldigt fint med massor att se och göra. Åkattraktionerna är anpassade för barn från ett par år upp till 10-12 år, och både Selma och Oskar tyckte det var jättekul. Jag hade förberett bilder till Oskar med alla karuseller så att han lätt kunde peka och visa för oss vad han ville åka. Det fungerade perfekt! Köerna var inte särskilt långa så det var inga problem att vänta på sin tur.

     

Oskar gillade Duplo-landet. Vi passade på att åka upp i det höga utkikstornet medans Selma gick i körskola…..

  

Selma klarade uppkörningen och fick ett körkort!

  

Oskar tycker om karuseller som snurrar runt.

    

Barnen trivdes i indianbyn där de grillade pinnbröd över öppen eld och åkte kanot. Selma fick en fin indianfläta i håret.

      

  

Ett något trött, men glatt och nöjt gäng efter en heldag på ett höstfint Legoland!

Vi bodde allihopa i en stor fin stuga med fyra sovrum (8 bäddar), två badrum och ett stort öppet vardagsrum/kök. Vi började vår vistelse med fredagstacos  när vi anlände och avslutade med ett bad på Lalandia innan vi körde hemåt i går. Hela lördagen spenderade vi på Legoland.

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.