Två lördagar

Den bästa dagen i veckan är utan tvekan lördag. En dag då vi försöker strunta i alla måsten och göra vad som faller oss in. Förra lördagen blev en tur till ett av barnens favoritutflyktsmål, nämligen Skånes djurpark. Det gör gott att spendera en hel dag tillsammans ute i friska luften. Vi tittade på sälarna, matade vildsvinen och fick se en skymt av vargarna. Men det som lockade mest var att få leka på de olika lekplatserna. Fåret Shaun-land med traktorbanan, Björnberget, Naturlekplatsen och Expedition Upp uppskattades mycket av barnen.

Selma kikar efter sälar.

På Fåret Shaun-land mjölkades det kor och kördes traktor.

Uppe på Björnberget tog vi en lunchpaus och passade även på att åka rutschbana och vaska efter fina stenar. Oskar passade på att prova Selmas kikare.

 

Expedition Upp som är en lång bana av hängbroar uppe bland träden tyckte barnen var mycket spännande. Expeditionen går över hjortarnas hägn.

Vi stannade till och fikade vid naturlekplatsen som har en lite mindre bana av hängbroar.

Den här lördagen blev det ingen längre utflykt. Men vi passade på att besöka kyrkogården och lämnade en bukett blommor till en saknad vän som skulle fyllt år igår.

Sedan önskade Selma att få baka. Planeringen inför födelsedagen nästa månad är i full gång och igår ville hon prova ett nytt recept. Det blev en mycket god kardemummakaka med bär som nu kommer att ingå i kalasmenyn.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.