Musikal och Melodifestival

Jag och Selma har haft två riktigt roliga kvällar. I torsdags kväll var vi på Malmö opera tillsammans med Tobias och tittade på musikalen Skönheten och odjuret. Jag och Selma fick varsin biljett i julklapp, och det var verkligen en väldigt uppskattad julklapp. Musikalen var underbar! Så fin historia, vacker musik och fantastiska dekorer och kostymer. Så fort vi kom hem sa Selma att hon vill se den igen. Den fick helt klart högsta betyg.

I fredags kväll var jag och Selma på repetitionen av melodifestivalens sista deltävling på Malmö arena. Också det väldigt roligt. Det är som en stor fest. Utanför bjuder sponsorer på chips, godis, choklad, frukt och läsk. Det är kul att få se och höra bidragen lite i förväg. Selma har verkligen känsla för melodifestivalen och efter att ha sett och hört låtarna tippade hon alla rätt gällande vilka bidrag som gick vidare till finalen respektive andra chansen igår.

 

Nu är Selmas sportlov slut och det är dags för skola igen. Jag hoppas hon är nöjd med sitt lov som även har innehållit lek med både kusinen och bästa kompisen, besök hos farmor och farfar och skridskoåkning i ishallen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.